Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi

 Alanya Haber giriş: 19 Nisan 2019, Cuma 17:41., Güncelleme: 5 yıl önce
Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi
Abone ol

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçimleri kazanan bazı Millet İttifakı adayları, mazbatalarını aldıktan sonra ilk iş olarak, sözde 'çözüm süreci' döneminde devlet kurumlarındaki tabela ve resmi evraklardan kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti (T.C) ibaresini tekrar tabelalara ekleyerek resmi yazışmalarda kullanmaya başladı. Alanya'da da dün sosyal medyada 'Alanya Belediyesi Tabelasına TC' seferberliği başlatıldı.. Sosyal medyada yapılan yorumlara göre vatandaş, Alanya Belediyesi tabelasında T.C ibaresini istiyor..

Alanya'nın il olması için önceki yıllarda açılan ve yaptığı paylaşımlarla büyük ses getiren 'Alanya82' isimli Facebook hesabı yine çok ses getiren bir hareket başlattı..

Alanya82 hesabından yapılan bir paylaşımda "Milliyetçilik Sözle Olmaz, İcraat Lazım.. Alanya Belediyesi tabelasında Türkiye Cumhuriyeti (T.C) İbaresini istiyoruz... Ne Mutlu Türk'üm Diyene " ifadelerine yer verildi.. Paylaşım Alanya'da kısa sürede beğeni ve paylaşım rekoru kırdı

Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi
Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi

Saatler içerisinde yüzlerce beğeni ve paylaşım alan 'Belediye Tabelasına T.C Geri Gelsin', paylaşımı, yaklaşık 22 bine yaklaşan bir etkileşim alarak rekor seviyeye ulaştı.. Paylaşımın altına yorum yapan çok sayıda vatandaş 'TC ibaresinin Alanya Belediyesi tabelasında olması gerektiği' görüşünü paylaştı..

Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi
Alanya Belediyesi Tabelasına T.C Talebi; Vatandaş Yorumları

İşte yapılan yorumlar;