Alanya Belediyesi'ne 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü

 Alanya Haber giriş: 21 Eylül 2022, Çarşamba 23:01., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya Belediyesi'ne 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü
Abone ol

Alanya Belediyesi'nin sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlatıp billbordlara astığı afişler büyük beğeni topladı. Alanya'da hayvan hakları savunucuları belediyenin duyarlı davranışına teşekkür etti.

Alanya Belediyesi'nin sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlarının korunması ve beslenmesine dikkat çekmek için Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak hazırlatarak kentin çeşitli noktalarına astırdığı afişler hayvan hakları savunucuları ve vatandaşlarca büyük beğeni topladı.

Konuyla ilgili olarak Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Federasyonu Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu sosyal medya hesabından Alanya belediyesine teşekkür ederek "Sahipsiz hayvanların korunması ve beslenmesi vicdani sorumluluğumuzdur. Bakım ve beslenmelerine yardımcı olalım. Sahipsiz hayvanların beslenmesine engel olmak suçtur. Teşekkürler Alanya Belediyesi" dedi.

Alanya Belediye'sine 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü
Alanya Belediye'sine 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü

Hayvan hakları savunucusu Mehmet Ergün de sosyal medya hesabından "Evet, belediye sokak hayvanlarının tek sorumlusu ve sahibidir. Vatandaşa bunu hissettirmek gerekir.. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü de bunu yapmıştır. Teşekkür ederiz." dedi