Alanya Belediye Personeli Mehmet Uymaz kazada hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 13 Nisan 2024, Cumartesi 19:30., Güncelleme:
Alanya Belediye Personeli Mehmet Uymaz kazada hayatını kaybetti
Abone ol

Geçtiğimiz 4 Nisan'da motosikletiyle karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı esnada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavi gören Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Uymaz, hayatını kaybetti. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Mehmet kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı dilerim” dedi.

4 Nisan saat 18.30 sıralarında İncekum Mahallesi'nde D-400 Karayolu'nda motosiklet kazası geçiren Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Uymaz (32), kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (ALKÜ) yoğun bakım servisinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Uymaz’ın cenazesi, ikindi namazına müteakip Türktaş Mahallesi Kovallar Mezarlığı’na defnedildi.

BAŞKAN ÖZÇELİK'TEN TAZİYE MESAJI;

Başsağlığı mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Uymaz’ın geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Son yolculuğuna uğurlanan Mehmet kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ALANYA BELEDİYESİ CENAZE DUYURUSU ŞU ŞEKİLDE;

TÜRKTAŞ MAHALLESİNDEN YAŞAR UYMAZ OĞLU SERPİL,SEMRA,FATMA UYMAZ KARDEŞİ BELEDİYE PERSONELİ MEHMET UYMAZ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP TÜRKTAŞ KOVALLAR MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR. TAZİYE YERİ:TÜRKTAŞ MAH. TEFEKLİ AĞAÇ MAH. KENDİ EVLERİNDE