Alanya, Başkan Yücel'den maske yardımı bekliyor

 Alanya Haber giriş: 04 Nisan 2020, Cumartesi 16:15., Güncelleme: 4 yıl önce
Alanya, Başkan Yücel'den maske yardımı bekliyor
Abone ol

Başta Antalya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Gazipaşa, Konyaaltı, Muratpaşa gibi birçok belediye corona virüsü salgınına tedbir amaçlı olarak vatandaşlarına ücretsiz maske dağıtmaya başladı. En son dün merhum Alparslan Türkeş'i anan ve Cuma günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den ise henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.. Sosyal medyada binlerce vatandaş ise Yücel'den maske müjdesi beklendiğine dair paylaşımlar yapıyor.. Bir sosyal medya kullanıcısının Başkan Yücel'in fotoğrafının altına yazdığı 'Aranıyor!..' mesajı dikkat çekti

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada, kamuya açık kalabalık alanlarda maske takılmasını zorunlu hale getirildiğini duyurdu. Erdoğan, pazar yerleri, marketler gibi insanların toplu yaşadığı yerlere maskesiz girilemeyecek dedi.

Maske yasağının ardından İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirler yüzbinlerce maskeyi ücretsiz olarak dağıtmaya başlarken, Alanya'da ise bazı dernekler, şahıslar ve işadamları kendi imkanları doğrultusunda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara maske yardımında bulunmaya başladı.

Alanya’da yaşayan vatandaşlar da sosyal medya hesaplarından Alanya Belediyesi'ndan maske talep ettiler. Büyükşehir Antalya’da bir çok belediyenin ücretsiz maske dağıtmaya başladığını belirten vatandaşlar, Alanya Belediyesi’nin de böyle bir çalışma yapmasını istediler.

Alanya, Başkan Yücel'den maske yardımı bekliyor
Bir sosyal medya kullanıcısını Başkan Yücel'in fotoğrafının altına yazdığı 'Aranıyor!..' mesajı dikkat çekti

En son merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 23. yıldönümü ve Cuma günü dolayısıyla ayrı ayrı iki mesaj paylaşan Başkan Yücel'in maske talebine yanıt verip vermeyeceği ise merak ediliyor. Başkan Yücel'den şu ana kadar(4 Nisan 2020 Cumartesi, s:16:00) bir açıklama, maske müjdesi gelmedi..