Alanya Adliye binası girişinde benzin bidonu ile intihar eylemi

 Alanya Haber giriş: 25 Kasım 2023, Cumartesi 21:50., Güncelleme: 6 ay önce
Alanya Adliye binası girişinde  benzin bidonu ile intihar eylemi
Abone ol

Alanya Adalet Sarayı A Blok önüne elinde benzin bidonu ve çakmakla gelen bir vatandaş, yüzde 80 engelli olan 10 yaşındaki kızının, boşanma aşamasındaki eşi tarafından kendisine 2 yıldır gösterilmediğini öne sürerek kendini ateşe vereceğini söyledi.

Alanya Adliye girişinde korku dolu anlar...

‘KIZIMI GÖRMEK İSTİYORUM’
Adliye giriş kapısı önündeki Adalet Heykeli Themis ve kendi üzerine benzini boca eden vatandaş çakmağı da yakarak ‘Öz çocuğumu bir kere görmek istiyorum.. Ne olur bana yardım edin, kızımı buraya getirin yoksa kendimi yakacağım’ diyerek yetkililerden yardım istedi.

'ANNESİ ONA BASKI YAPIYOR' İDDİASI
Yüzde 88 engelli olduğunu öne sürdüğü 10 yaşındaki kızı D. Uğuz'un,  boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından iddiaya göre iki yıldır tüm girişimlerine rağmen kendisiyle görüştürülmedini söyleyen Serdar Uğuz isimli vatandaş,'2 yıldır kızımı göstermiyorlar, benim kızım bakıma muhtaç engelli, onu Mahmutlar'da kötü şartlarda bir evde tutuyorlar. Annesi benimle görüşmemesi için kendisine baskı yapıyor.. Ne olur yardım adin, ben sadece öz kızımı bir kere görmek istiyorum..' dedi. Uğuz emniyet güçlerinin uzun uğraşları sonucu son anda etkisiz hale getirildi.

Çakmağı yaktığı esnada bir anlık dalgınlığından faydalanan polis ekiplerinin müdahalesi sonucu şahıs gözaltına alınan Uğuz emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.