17 Yaşındaki kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsü terör estirdi!

 Alanya Haber giriş: 10 February 2024, Saturday 14:39., Güncelleme: 2 yıl önce
17 Yaşındaki kasksız ve ehliyetsiz motosiklet sürücüsü terör estirdi!
Abone ol

Şekerhane Mahallesi üzerinde polisin dur ihtarına uymayan 17 yaşındaki kasksız çocuk, polisin müdahalesi sonucu güçlükle yakalandı. Tüm çabalara rağmen durmayan genç çevredeki araçlara da zarar vererek polisin elinden kaçma teşebbüsünde bulundu.

17 yaşındaki ehliyetsiz çocuk motosikletiyle trafikte terör estirdi

Şekerhane Mahallesi, Tevfikiyi Caddesi üzerinde polisin dur ihtarına uymayıp hem trafiği hem de kendi hayatını tehlikeye atan bir motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin müdahalesi sonucu kıskıvrak yakalandı.

17 Yaşındaki kaskız ehliyetsiz motosiklet sürücüsü terör estirdi!
17 Yaşındaki kaskız ehliyetsiz motosiklet sürücüsü terör estirdi!

Kask takmayan ve yapılan kontrolde ehliyetsiz olduğu ortaya çıkan 17 yaşındaki genç, polise mukavemette bulunarak kaçma teşebbüsünde bulundu.

Çevredeki 2 araca da çarparak maddi hasara neden olan gencin olay yerine çağırılan babasına toplamda 30 Bin TL para cezası uygulandı. 17 yalındaki K. isimli çocuk, ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

betgaranti
bankobet
rokubet
betmarino
betmarino
betmarino
hititbet
hititbet
hititbet
betgaranti
telebet
betorder
betgaranti