1'i ağır 7 turist yaralanmıştı. O safari cipin şoförü serbest bırakıldı

 Alanya Haber giriş: 10 Ağustos 2022, Çarşamba 10:55., Güncelleme: 2 yıl önce
1'i ağır 7 turist yaralanmıştı. O safari cipin şoförü serbest bırakıldı
Abone ol

Son dakika.. Önceki gün Sapadere mevkiinde meydana gelen ve 1'i ağır 7 kadın turistin yaralandığı safari kazasında flaş bir gelişme yaşandı. Jandarma tarafından gözaltına alınan cip sürücüsü serbest bırakıldı. Kazanın ardından safari cipleri konusunda Alanya kamuoyundan çok sayıda şikayet ve tepki yağdı

SON DAKİKA. ALANYA'DA TEPKİ YAĞAN SAFARİ KAZASINDA YENİ GELİŞME!

Tırılar Mahallesi'nde meydana gelen ve çok sayıda turisti taşıyan cipin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçması sonucu meydana gelen feci kazada 4 Hollanda, 1 Rusya,1 Litvanya, 1 Danimarka, ve 1 Bosna uyruklu vatandaş yaralanmıştı.

Yaralılar ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılırken, ağır yaralanan  Hollanda uyruklu kadın turist Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

ŞOFÖR SERBEST

Feci kazanın ardından cip sürücüsü M.Z Jandarma ekiplerince gözaltına alındı. M.Z jandarma karakolunda ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği savcılıkca serbest bırakıldı.

Trafik kurallarını hiçe saydığı, gürültü yaptığı, çevreye zarar verdiği ve aşırı hız nedeniyle turistlerin de hayatlarını tehlikeye attığı iddilarıyla Alanya gündeminde tartışma konusu haline gelen safari cipleri sorununa çözüm bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABER