Sayılı günler var! Herkes umutlu

Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimi evet..  

Siyasetle ilgisi olsun veya olmasın herkes bu durumun bilincinde kesinlikle.

20 senedir 'Uçuyoruz, mutluyuz, zenginiz, petrol, doğalgaz fışkırtıyoruz, uzaya çıktık, dünya kıskanıyor..' diyen iktidar ve diğer küçük ortakları (ki MHP de AKP birlikteliği öncesi dev bir partiydi),  iktidar ve küçükleirne katılmayan ve tam karşıt bir düşüncede olan muhalifler ise, ülkenin tüm kurumlarıyla bir borç batağına saplandığını, 5'li çetenin sömürgesi haline getirildiğimizi, eğitim, ekonomi, siyaset, sosyal yaşam, sanat alanlarda en az 50 yıllık bir geriye düşüş olduğu gibi birçok eleştiriyi sıkça dile getirirken 'En kritik', 'Bekâ..', 'Bir varoluş' olarak bu seçimlerin önemine dikkat çekiyor..

Sayılı günler kaldı.. Hiç merak edilmesin bu ülke, 'bu millet ilelebet payidar kalacaktır', makamlar ve kişiler gelici-geçicidir. Korku hükümdarlıkları, istibdat yönetimler hep kaybeden, yıkılan taraf olmuştur.

Ne olursa olsun, kime oy verirseniz verin ama mutlaka sandığa gidin ve bu ülkenin bir vatandaşı olduğunuz sorumluluğuyla oyunuzu kullanın.. Çünkü yarınlarınıza, çocuklarınızın geleceklerine oy atacaksınız, bu oy onların hakkı.

Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti..