Ne pahasına olursa olsun: Real Madrid ve Barcelona Arda Güler'i istiyor

 Genel Haber giriş: 23 Haziran 2023, Cuma 23:00., Güncelleme: 11 ay önce
Ne pahasına olursa olsun: Real Madrid ve Barcelona Arda Güler'i istiyor
Abone ol

Real Madrid'in ardından Barcelona da Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i transfer etmek için harekete geçti. SPORT gazetesi, Katalanların kararını "Barcelona ne pahasına olursa olsun Arda Güler'i transfer etme kararı aldı" ifadeleriyle duyurdu.

Haberde Barcelona'nın stratejik bir karar vererek Arda Güler'i ne olursa olsun kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi.

18 yaşındaki Arda Güler'in gelişimini uzun süredir takip ettiği belirtilen Barcelona'nın zaten Arda Güler'in maliyetini karşılamak için uzun süredir çalıştığı belirtildi.

Barcelona'nın gözlem sürecini sona erdirip transfer için hızlı hareket etme kararının nedeni olarak ise Deco'nun gözlemci olarak görevlendirilmesi ve Arda Güler'e Real Madrid başta olmak üzere Leipzig ve Salzburg gibi ekiplerin de talip olması gösterildi.

17,5 milyon euro fırsat!

Deco'nun Fenerbahçe'nin hücuma dönük orta saha oyuncusu Arda Güler için 'kısa vadede fark yaratabilir' raporu verdiği belirtilirken oyuncunun serbest kalma bedelinin 17,5 milyon euro olmasının da fırsat olarak görüldüğü belirtildi.

La Liga'da harcamalarına sınır getirilen ve bu yüzden bazı oyuncuları için tescil sıkıntı çeken Barcelona'nın Arda Güler'i transfer etmesi halinde bu oyuncu için böyle bir sorun yaşamayacağı da haberde yer aldı.

Ancak Barcelona'nın gözlem ekibinden bazı isimler Arda Güler'in gelir gelmez yüksek performans göstermeyebileceği uyarısında bulunarak geçen yıl Santander'den transfer edilen ancak henüz bekleneni veremeyen Pablo Torre örneğinin yeniden yaşanılmasından endişe ettiği belirtiliyor.