Alanya'nın marka festivali Yeni Yıl Pazarı kapılarını açıyor

 Alanya Haber giriş: 05 Aralık 2023, Salı 23:18., Güncelleme: 5 ay önce
Alanya'nın marka festivali Yeni Yıl Pazarı kapılarını açıyor
Abone ol

Alanya Belediyesi tarafından her sene düzenlenen ve yerli yabancı vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle bir festival havasında geçen Yeni Yıl Pazarı bu yıl 13. kez kapılarını açıyor. 9 – 10 Aralık tarihlerinde 2 gün sürecek olan Yeni Yıl Pazarı'nda Yerel esnafın el yapımı hediyelik eşyalarından kokulu-kokusuz yeni yıla özel mumlara, enfes yiyecek ve içeceklerden sürpriz konser ve etkinliklere kadar Belediye Binası arkasında gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı 13. kez kapılarını açacak. Alanya'nın marka etkinliği halne gelen organizasyon, 9 Aralık Cumartesi ve 10 Aralık Pazar günleri arasında iki gün boyunca açık olacak.

'HER ZAMANKİ YERİNDE'

Yeni Yıl Pazarı Alanya Belediye Hizmet Binası arkasında her zaman ki yerinde yapılacak.

STANTLAR RENK KATACAK

13. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı birçok renkli etkinliğe sahne olacak. Yeni yıla girerken yerli ve yabancı vatandaşların geleneklerini yansıtan hediyelik eşya, kokulu-kokusuz mumlar, yeme-içme ve tanıtım stantlarının kurulduğu etkinlik, sahne şovları ve konserler eşliğinde iki gün aralıksız unutulmaz anlar yaşatacak. 

2 MUHTEŞEM KONSER GERÇEKLEŞECEK

 Yeni Yıl Pazarı, iki önemli konsere ev sahipliği yapacak. 9 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00’da Şarkıcı Ezgi Ayçe sahne alacak. Müziği ve dansları ile son yıllarda büyük beğeni toplayan Ayçe, etkinlik alanına gelen misafirler için unutulmaz bir konser verecek.

Şarkıcı Ezgi Ayçe Yeni Pazarı'nda ilk gün saat 19:00'da konser verecek

Yeni Yıl Pazarı’nın ikinci gününde ise sahneye Nebi Birgi çıkacak. 'Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı” seçilen, müzikal oyuncu kimliği ile ön plana çıkan Nebi Birgi yaptığı yorumlar ve yarışmacılara verdiği tavsiyelerle dikkat çekiyor. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nca sahnelenen, koreografisini yaptığı ve başrolünde yer aldığı “Sidikli Kasabası” adlı müzikalle Afife Jale 2012 yılın en başarılı genç kuşak sanatçısı ödülünü aldı. 

Nebi Birgi Yeni Pazarı'nın ikinci günü saat 19:00'da konser verecek

BAŞKAN YÜCEL’DEN YENİ YIL PAZARI’NA DAVET

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yeni Yıl Pazarı’nın 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirten Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisimiz öncülüğünde düzenlenen ve geliri engelli bireyler için bağışlanan Yeni Yıl Pazarı, belediye binamız arkasındaki alanda 2 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecektir.  Yeni Yıl pazarına tüm halkımızı ve kentimizde yaşayan yerleşik yabancı dostlarımızı davet ediyorum.” dedi.

Alanya'nın marka festivali Yeni Yıl Pazarı kapılarını açıyor
Alanya'nın marka festivali Yeni Yıl Pazarı kapılarını açıyor