Alanya Belediyesi'nde Bugün Devir Teslim Günü

 Alanya Haber giriş: 05 Nisan 2024, Cuma 10:01., Güncelleme:
Alanya Belediyesi'nde Bugün Devir Teslim Günü
Abone ol

Dün İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik göreve başlıyor. Belediye binasında yapılacak olan devir teslim töreni bugün 10:30'da Atatürk Anıtı önünde yapılacak olan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından belediye binasında gerçekleşecek.

Özçelik'ten törene davet;

Özçelik’in açıklaması şu şekilde:
Değerli Alanyalılar, 
Öncelikle bana, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ve Partimize gösterdiğiniz teveccüh için çok teşekkür ediyoruz. 
İlçe Başkanımız Sayın Bülent Kandemir ve yeni seçilen 24 belediye meclis üyemizle biraraya gelerek ilk grup toplantımızı yaptık. Toplantımızda, devir teslim töreni ve hemen akabinde yapacağımız çalışmalara dair acil eylem planımızı değerlendirdik. Alanyamızın birikmiş sorunları dolayısıyla bizleri oldukça yoğun bir çalışma takvimi beklemektedir. 
Bu çerçevede, 5.04.2024 Cuma günü saat 10.30’da Atatürk Anıtı’nda yapılacak saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve çelenk sunumunun ardından saat 11.00’de Alanya Belediyesi’nde gerçekleşecek devir teslim töreniyle görevimize başlıyoruz.
Öte yandan, yoğun mesai programımız çerçevesinde vatandaşlarımız ile buluşmalarımızı Alanya Kültür Merkezi’nde 20.30 – 22.30 saatleri arasında gerçekleştireceğiz.
Bilginize sunarız.
Saygılarımızla,
Osman Tarık Özçelik
Alanya Belediye Başkanı