Türk Kadınlar Birliği Başkanı Hülya Karadayı'dan 1 Mayıs Mesajı

 Alanya Haber giriş: 01 Mayıs 2019, Çarşamba 20:32., Güncelleme: 5 yıl önce
Türk Kadınlar Birliği Başkanı Hülya Karadayı'dan 1 Mayıs Mesajı
Abone ol

Türk Kadınlar Birliği Alanya Şube Başkanı Hülya Karadayı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama ve anma mesajı yayınladı. Karadayı mesajında, Nazım'ın 'Güzel günler göreceğiz çocuklar, güzel günler göreceğiz.. dediği o güzel günler nerede.' sözleriyle özellikle çocukların ve kadınlar günümüzde maruz kaldığı bazı acı olaylara ve geçim sıkıntısı nedeniyle işsiz kalan milyonlarca vatandaşın durumuna dikkat çekti.

TKB Alanya Şube Başkanı Hülya Karadayı paylaştığı anlamlı 1 Mayıs mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Kadınlar Birliği Başkanı Hülya Karadayı'dan 1 Mayıs Mesajı
Türk Kadınlar Birliği Başkanı Hülya Karadayı'dan 1 Mayıs Mesajı

Emeğin, barışın, huzur, refah, çağdaşlık ve kardeşliğin hüküm sürdüğü günleri görebilecek miyiz acaba bu ülkede.... Bu sene işçi ölümleri daha şimdiden rekor düzeyde arttı, haberiniz var mı? Nerede denetimler... Nerede sendikalar.... Bir çoğu zaten kimin güdümü altında belli.. onun için gıkları çıkmıyor ya, sendika ağaları sefa sürüyorlar, işçi- emekçi varsın sürünsün.. ne dert ne tasa..

Hani Nazım'ın dizelerinde

Güzel günler göreceğiz çocuklar, 
güneşli günler 
göreceğiz...

Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, 
ışıklı maviliklere süreceğiz...

güzel günler göreceğiz çocuklar, mavilikler göreceğiz

dediği 'o günler' nerede?

Şu anda geldiğimiz nokta ayrışım, bölünme, kamplaşma, yandaşçılık, bağnazlık, yobazlık, emekçilerin haklarının gaspı, şiddet, baskı, tecavüzler, susturulmalar, göz dağı verilmeler, sürgünler, kan, terör, tedbirler alınmadığı için pisi pisine ölümler, şehitler, turizme vurulan büyük darbe, işsizlik, hayat pahalılığı, yoksulluk, rüşvet.... üfffff içim karardı... nerede bu mavi günler????

Niye tüm demokratik haklar, refah, kalkınma, çağdaşlık, barış, huzur gavur dediğimiz ülkelerde mevcut... Niye ülkemde bunların esamesi bile okunmuyor.... Birileri düşünsün bunları?