Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu'ndan Şoke Eden İddia

 Alanya Haber giriş: 02 Nisan 2019, Salı 21:51., Güncelleme: 5 yıl önce
Yeniçağ Yazarı Uğuroğlu'ndan Şoke Eden İddia
Abone ol

Son dakika haberi.. Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu şoke eden bir iddia ortaya attı. Uğuroğlu'nun iddiasına göre İstanbul, Ankara ve Antalya gibi önemli büyükşehirlerin kaybedilmesinin faturası Ak Parti kabinesine kesilecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan damadı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı Dışişleri Bakanlığına kaydıracak. Özellikle bölgesinde seçim kaybeden önemli isimlerin de kızağa çekilebileceği öne sürülüyor..

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından yaptığı balkon konuşmasında, 31 Mart seçimlerinden ağır yaralı olarak çıkan AK Parti'de büyük bir kabine değişikliğini sinyalini vermişti. Üstelik öyle net bir sinyal vermişti ki, daha önceki seçimlerde yapılan balkon konuşmalarında, balkona dizilen kabinedeki hiç kimseyi bu kez balkona almamıştı. Kabine üyelerinin tamamı Erdoğan'ın balkonun altından dinlemek durumunda kalmıştı.

YENİÇAĞ YAZARINDAN 'DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI' İDDİASI

Kabine değişikliği tartışmaları ve iddiaları devam ederken dikkat çeken bir iddia Antalya gündemini sarstı. Söz konusu iddianın sahibi Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu..

TV5'te açıklamalarda bulunan Uğuroğlu'nun şoke eden iddialarına göre, Berat Albayrak Dışişleri Bakanı ve AKP Genel Başkanlığı koltuğuna oturacak!..

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, konuya dair şu ifadeleri kullandı:

Berat Albayrak, Dışişleri Bakanlığı'na kaydırılabilir. Benim düşüncem Erdoğan'dan sonra AKP'nin başına Berat Albayrak geçebilir. Kurultay söz konusu olursa Erdoğan, Albayrak'ı AK Parti Genel Başkanı da yapabilir.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Dışişleri Bakanlığı'na getirilmesi durumunda, Uluslararası arenada ve ülkemiz siyasetinde büyük başarılara imza atan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni bir göreve mi atanacağı yoksa koltuksuz mu kalacağı Antalya gündeminde en çok konuşulan konu haline geldi.