Alanya'da kadın cinayeti: 34 yaşındaki Rabia Doğan eski koca kurbanı oldu

 Alanya Haber giriş: 21 Mart 2021, Pazar 21:25., Güncelleme: 3 yıl önce
Alanya'da kadın cinayeti: 34 yaşındaki Rabia Doğan eski koca kurbanı oldu
Abone ol

Son dakika. Alanya Oba da bulunan Koçtaş AVM'nin arkası Eski Gazipaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan B. Doğan(52), boşanma aşamasındaki eşi Rabia Doğan (34) ve yanındaki adama kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 mermi isabet eden talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Oba Mahallesi eski Gazipaşa Caddesi üzerinde hareket halindeki motosiklette yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Rabia Doğan, cezaevinden izinli olarak çıkan ve boşanma aşamasında oldukları öğrenilen eşi B. Doğan'ın silahlı saldırısına uğradı. 

Motosikiler sürücüsü H.B. ve Rabia Doğan saldırgan kocanın silahından çıkan mermilerle yaralandı. Vücüduna 5 mermi isabet ettiği öğrenilen genç kadının durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Alanya'da bir kadın cinayeti daha
34 yaşındaki Rabia Doğan, pandemi nedeniyle cezaevinden izne çıkan kocası B. Doğan tarafından katledildi.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı.. Olay yerine giden jandarma saldırganları arıyor.

Cezaevinden izinli ayrılmış

 Diğer yandan B. Doğan'ın yaklaşık 4 yıldır cezaevinde olduğu ve bir süredir Covid-19 nedeniyle izinli olarak dışarıda bulunduğu belirtildi.

HASTANEDE VEFAT ETTİ
Rabia Doğan hastanedeki tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı vefat etti.

KATİL ZANLISI KOCA YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan B.D. polis tarafından bugün yakalandı. B.D.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.