Sahte Altın Satan Kuyumcunun İşyeri Ruhsatı İptal Edildi

 Alanya Haber giriş: 13 Haziran 2019, Perşembe 22:37, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Sahte Altın Satan Kuyumcunun İşyeri Ruhsatı İptal Edildi
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Danimarkalı turist çifte sahte altın satmaktan tutuklanan ve işyerinde 20 kilo sahte altın yakalanan Medet Tiker isimli şahsa ait Emir ve Emre Kuyumculuk adlı işletmelerin ruhsatının iptal edildiğini duyurdu.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya'daki 'sahte altın' skandalında yeni gelişme..

Danimarkalı turistlere sahte altın sattıkları tespit edilen ve adreslerine yapılan baskında 20 kilo sahte altın ele geçirilen Medet Tiker isimli şahsa ait olan Emir Kuyumculuk ve Emre Kuyumculuk adlı kuyumcu dükkanlarının ruhsatları, Alanya Belediyesi kararıyla iptal eidldi. 

"AHİLİK KAVRAMINDAN BİHABER ZİHNİYETİ BOZUKLAR.. "

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tüm esnafın ahilik kuralları dışına çıkmamalarını istiyoruz. Ama maalesef bu ve buna benzer zihniyeti bozuk arkadaşlar toplumun kazanılmış temel değerlerini yok etmek için çaba gösteriyorlar. Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki, burası Türkiye Cumhuriyeti, burası bir hukuk devleti ve bunu yapan kişiler her zaman cezasını çekecektir.

İLGİLİ HABER

Bizler de bu durumun her zaman takipçisi olacağız. Yerel yönetimlere düşen neyse onu yapacağız. Hiç kimsenin insanları zor durumda bırakmak gibi bir lüksü yok. Hiç kimsenin Alanya’nın adını bu şekilde kötüye çıkarmaya hakkı yok. Buradaki huzuru bozmaya çalışanlara daima engel olacağız. Şehrin huzurunu kaçıranların önüne geçebilmek için emniyetimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve halkla birlikte hareket ediyoruz. Bu birlikteliğin meyvelerini de topluyoruz” dedi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER