Koray Aydın'dan Alanya'ya İYİ ziyaret

 Alanya Haber giriş: 15 Mart 2019, Cuma 04:15., Güncelleme: 5 yıl önce
Koray Aydın'dan Alanya'ya İYİ ziyaret
Abone ol

İyi Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın bugün Alanya’ya geliyor. Aydın, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra Çevreyolu'ndaki Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlara seslenecek..

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, bugünöğle saatlerinde İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edecek. Aydın'ın saat 11.45’te basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Aydın basın toplnaısının ardından İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve Millet İttifakı’nın meclis üyesi adaylarıyla meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. Bu ziyaretlerin ardından saat 19.30’da Çevreyolu’nda geçen hafta açılışı yapılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlara seslenecek.

KORAY AYDIN KİMDİR?

Koray Aydın 5 Aralık 1955, Trabzon doğumlu, Türk siyasetçi ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı.

Koray Aydın'dan Alanya'ya İYİ ziyaret
Koray Aydın'dan Alanya'ya geliyor. KORAY AYDIN KİMDİR?

Koray Aydın,  İlk ve orta öğrenimini babası Halil İbrahim Aydın'ın memuriyeti sebebiyle Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı. 1978 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Erken yaşta siyasete katılan Aydın, 1976 yılında Yönetim Kurulu Üyesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Gençlik Kolları üyesi olarak katıldı.

Koray Aydın 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan “İYİ Parti”nin kurucular kurulu üyesi olarak siyasi hayatında yeni bir sayfa açtı.

Aydın, İyi Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Gönül Hanım’la evli olan Koray Aydın; Halil İbrahim, Batuhan ve Konuralp’in de babasıdır.