Karadağ: Çok Büyük İhtimal İle Seçimi Biz Kazandık Gibi...

 Alanya Haber giriş: 28 Mart 2019, Perşembe 20:20., Güncelleme:
Karadağ: Çok Büyük İhtimal İle Seçimi Biz Kazandık Gibi...
Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Çok büyük bir ihtimal ile seçimi biz kazandık gibi.. Sandık güvenliği tamam, arkadaşlarımızın görev dağılımını yaptık, oylarınıza sandıkta sahip çıkacağız.. dedi

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Yönetim Kurulu toplantısındaki katılımın az olmasına işaret ederek, “Seçime az bir süre kaldı. Yönetimdeki arkadaşlarımız saha çalışmaları nedeniyle toplantımızda yer alamıyor.” Diye konuştu.

"OYLARINIZ BİZE EMANET, SANDIK İŞLERİ TAMAM..."

Sandık görevlileri ile ilgili çalışmaları da aktaran CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Seçime çok az kaldı. Geçtiğimiz bir hafta içerisinde sandık görevlileri çalışması oldu. Bütün sandık görevlilerinin görev dağılımları arkadaşlarımıza ulaştı. Ufak detaylar kaldı ama bunları bugün halledeceğiz. Sandık işlerimiz tamamlandı.” Şeklinde konuştu.

“ÇOK BÜYÜK İHTİMAL İLE SEÇİMİ ALDIK...”

Seçim gezilerinde hep benzer sıkıntılar ile karşılaştıklarını ifade eden Karadağ, seçim için ise iddialı konuştu. Karadağ, “Yine geçtiğimiz hafta da ziyaretler yaptık aynı sorunlar devam ediyor. En büyük sorun yine işsizlik. Ancak Sayın Muhittin Böcek ve Abdullah Sönmez'in projeleri arasında istihdam var. Konaklı mitingini gerçekleştirdik. Umduğumuzdan çok daha fazla katılım ile mitingimizi gerçekleştirdik. Eğer büyük bir hata olmaz ise çok büyük ihtimal ile seçimi aldık gibi..” İfadelerini kullandı.