Zgr Rent A Car hakkında bilgi...

ZGR Rent a car olarak Yurt içi ve Yurt dışından gelen misafirlerimize geniş araç filomuz ve ihtiyaçlarınıza özel çözümlerimiz ile hizmet vermekteyiz. İzmir ilinde bulunan merkez ofisimizde havalimanı transfer, araç kiralama, tur organizasyonu, helikopter kiralama gibi alternatif hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. 


Oto kiralama hizmet içeriğimizde konforlu ve geniş marka, model seçeneklerimizin yanı sıra navigasyon teknolojisi ile güçlendirilmişvip kiralama hizmetimiz bünyesinde güvenli ve konforlu bir kullanım amaç edinilmiştir. Çocuklu misafirlerimize özel olarak araç içi çocuk koltuğu özelliği isteğinize göre sunulabilmektedir. Vip kiralama araçlarımız içerisinde limuzin kiralama hizmetimiz de yer almaktadır. 


Hava ulaşımı için gerekli olan jet kiralama hizmetimiz ile uçuşlarınızı daha kısa sürede gerçekleştirmenize imkan sağlamaktayız. Deniz araçları olarak ise yat kiralama hizmetimiz ile ister organizasyonlarınıza bir mekan, isterseniz de seyahatlerinize farklı bir heyecan katabilirsiniz. Otobüs ulaşımı ile gelen ziyaretçilerimize işlemleri de güvenli ve kaliteli hizmet anlayışı ile sunulmaktadır.