Yılpar Ambalaj San. Ve Tic. A.ş. hakkında bilgi...

1959 yılında kurulan ve YILANCIOĞLU GRUBU?nun ambalaj sanayinde faaliyet gösteren tek kuruluşu olan YILPAR A.Ş. Türkiye?de kendi yapışan etiket sanayinde bir ilki gerçekleştirip fiyatlama, kodlama ve bilgisayar etiketi ürerimi ile pazardaki yerini almıştır.

Günümüze geldiğimizde etiket sektöründe yıllık kağıt işleme kapasitesini 10.000.000 m2´ye çıkarmış, ürün portföyünü promosyon, otomasyon başta olmak üzere her türlü etiket ihtiyacına yanıt verecek şekilde genişletmiştir.

Öz kaynaklarını kullanarak teknolojik yenilikleri bünyesine katan YILPAR A.Ş. son dönem yatırımlarını esnek ambalaj sektörü üzerine yapmıştır. Bu çerçeve doğrultusunda yapılan yatırımlar sonucu çok katlı esnek ambalaj, ayakta durabilen poşetler şişeye giydirme etiketlerde YILPAR A.Ş.?nin ürün portföyüne eklenmiştir.

2004 yılında inşaatı tamamlanan İZMİR?deki modern tesislerinde üretim yapan şirketimiz 17 üretim makinesi ile Türkiye?deki en geniş ve modern makine parkurlarından birine sahiptir.

1950´lilerden gelen tecrübesini 21. yüzyılın teknolojisi ile birleştirip her zaman güvenilen, beğenilen bir markayı oluşturmayı hedefleyen YILPAR A.Ş. yeni atılımlarla liderlik hedeflerinden ödün vermeden geleceğe doğru sağlam adımlarla ilerlemeyi görev bilmektedir.