Yaykon Yay İmalat Sanayi hakkında bilgi...

YAYKON; Yay İmalat Sanayi, yay imalat sektöründe  faaliyet göstermektedir.

Firmamız; çeşitli sektörlerin yay ihtiyaçlarına kaliteli çözümler getirmek amacı ile  kurulmuştur.  2000 yılından bu yana kazandığımız imalat tecrübesiyle değişik sektörlerde çalışan firmalara, şahıslara, fabrikalara, kurum ve kuruluşlara   başarıyla hizmet vermekteyiz. 

Müşteri memnuniyetini ilk planda tutan firmamız, politikasını kalite ve ekonomik fiyat olarak belirlemiştir. Her müşterimizi ayrı tutarak, müşteri odaklı çalışmayı benimseyip her müşterinin ihtiyaçlarına göre çözümler üretmeyi amaç edinmiştir.

İmalatını yaptığımız ürünlerimiz arasında; Çekme Yaylar, Kurma Yaylar, Tel form Yaylar, Zirai Makine Yayları, Fren yayları, Trambolin yaylar, silisli yaylar, Baskı yaylar ve Kollu yaylardan oluşmaktadır.

Firmamız; isteğe ve özel siparişe göre, farklı boy, çap ve ebatlarda yay imalatı yapmaktadır.

Büyük, küçük, sipariş ayırmadan, siparişlerinizi kendi imalat ünitelerimizde, her aşamasında titizlikle hazırlayıp sizlere zamanında sunmaktayız. Kendi alanında uzman personelimizle, firmanıza özel yay tasarımları veya sizin belirteceğiniz herhangi tip ve çeşit  de imalat yapabilmekteyiz.YAYKON; Yay İmalat Sanayi, Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile  sektördeki faaliyetine devam etmektedir. Sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.