Yargı Patent hakkında bilgi...

2002 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun olan Avukat Hakan Dönmez tarafından İcra Hukuku, Spor Hukuku ve İş Hukuku alanlarında Antalya ilinde faaliyet gösteren Dönmez Hukuk Bürosu kurulmuştur. Dalında uzman Avukat kadrosu, adliye ve ofis personeliyle hizmetlerine devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana hizmetlerinde daima güvenilirliği ve dürüstlüğü ile tanınmanın verdiği cesaretle 2007 yılında hizmet yelpazesine bir yenisini ekleyerek Marka Patent Tescil Bürosu olarak Fikri ve Sinai Haklar Hukuku alanında da hizmet vermeye başlamıştır.

Marka Tescili konusunda ülkemiz insanı yeni yeni bilinç kazanmaya başlamıştır ve bu bilinç istenilen düzeyde bulunmamaktadır. Hâlbuki marka bir işletmenin en başta gelen ve en değerli sermayesidir. Nasıl ki tüm sermayemizi koruma isteğiyle çeşitli yollar kullanarak bizim olanı bir başkasının kullanımasını ve bizim rızamız dışında faydalanmasını önlüyorsak, bu sınırlar dâhilinde markamızı da koruyabilmenin tek ve kesin şartı marka tescilinden geçmektedir.

Marka, patent, tasarım ve barkod tescillemenin, öneminin idraki ile yaptığımız her çalışmada, tüm işlemlerin titizlikle ve adım adım takibi, ön araştırmalarının yapılması, yapılan işlemlerin raporlanması ve gereğine uygun sonuçlandırılması için tüm dürüstlüğümüz ve tecrübemizle sizlere hizmet vermek için çalışmaktayız.