Vargonen Teknoloji hakkında bilgi...

2010 yılı içerisinde Türkiye / İzmir operasyonunun dışında, elde ettiğimiz tecrübeler ile uluslararası arenada söz sahibi olmak ve dünya çapında servislerini müşterileri ile buluşturmak amacıyla Hollanda / Amsterdam lokasyonlu operasyonumuz devreye alınmıştır. Bu çerçevede, öncelikle Avrupa ülkeleri olmak üzere, daha geniş bir yelpazede, ürün ve servislerin sunumuna başlanmıştır. Sadece Turkiye değil, dünya üzerine birçok noktada altyapı yatırımları gerçekleştirilmiş ve lokasyon bağımsız hizmet vermeye başlanmıştır.

Bizim için, müşterilerimizin tamamının ?Mutlu Müşteriler? olması vazgeçilmezlerimizdendir. Bu çerçevede, teknik olarak sunmuş olduğumuz yüksek kalitedeki hizmetler, farklı çözüm paketleri ile eşleştirilmiş, bu sayede her bütçeye ve her ihtiyaca yönelik çözümler sizlere sunulmuştur.

Servis verdiğimiz tüm alanlarda, mutlak müşteri memnuniyeti çerçevesinde, altyapının projelendirilmesinden kullanılan ekipmanların seçimine, performans testlerinden sunulan servisin sürekliliğinin denetlenmesine, müşteri memnuniyeti çerçevesinde, satış öncesi ve sonrası destek hizmetlerini titizlikle analiz etmekteyiz.

10 yılın vermiş olduğu tecrübe ile sizler için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye, almış olduğunuz hizmetleri maksimum kalitede sunmaya devam edeceğiz.