Rus-Trans Group hakkında bilgi...

Nakliye şirketi «Rus-Trans Group» ? Türkiye?nin Ege bölgesinin en hızlı büyüyen taşımacılık şirketidir. 2003 yılında kurulan şirketimiz bugün Türkiye´nin yük taşımacılığın büyük şirketlerin arasında yer almaktadır. Şirket faaliyetlerinde modern işin en önemli ilkelerinden biri olan - her müşteriye bireysel yaklaşım sergilenme ilkesi yürümektedir. Biz her zaman müşterilerimiz ile en güvenli ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Bize başvuran herkes bizim iş ortağımız ve arkadaşımızdır ve onların arzuları asla çalışanlarımız tarafınan göz ardı edilmeyecektir.

Müşterilerimizle olan ilişkilerimizde kesinlikle mesleki etik normları takip ederiz. «Rus-Trans Group» şirketimiz sürekli müşterimizle esnek bir mali politika uygular, özel teklifler sunar ve ilgi duyduğu tüm konularda ücretsiz danışma sağlarlar.

Sürekli müşterilerimizle, karlı ve özel sözleşmeler yaparız. Müşterilerimize bireysel ve düzenli kargo teslim şemasını sunarız ve onların mali ve ekonomik gerekçelerine göre son kullanıcıya iletiriz. Şirketimizin her yöneticisi ve çalışanı sparişinizin tam olarak ve en kısa sürede yapılmasına elinden geleni yapmaya çabalarlar.

«Rus-Trans Group» şirketimizin imkanları şunlardır:

«Rus-Trans Group» şirketimizin merkezi Türkiye?de İzmir şehrinde yer almaktadır.

Şirketimizin Türkiyede ve yurtdışında İstanbul, Ankara, Antalya, Moskova, St Petersburg, Ekaterinburg gibi şehirlerde ofislerimiz ve dünyanın en büyük liman ve ulaşım merkezlerinde ajanlarımız bulunmaktadır.

Bizim gücümüz ? esneklik ve etkinliktedir. Yük taşımacılığının en uygun istikametini seçer, güvenlik garantisi ile kapıdan kapıya ulaştırmaya çalışırız. Aynı anda kargo ve sigorta konsolidasyonu yapıp, belgelendirme ve gümrükleme işleri gibi bir dizi hizmetleri düzenleriz.