Minyon Hotel hakkında bilgi...

200 yıllık tarihi ile geçmişin izlerini günümüze taşıyan, Baltacı Konak olarak da bilinen tarihi Kaleiçin´deki 664 konaktan en güzellerinden biri olma ayrıcalığına sahiptir. Minyon Hotel her köşesinde tarihten izler taşıyan büyüleyici, tescilli özel bir sivil mimarlık yapısıdır. Diğer dekorasyonları gibi, aynı yaştaki antik avizeler hala görevlerini dinamik ve sıcak renkli parlaklıklarıyla yürütmektedirler. Her türlü yapı malzemelerinde ve mobilyalarında doğal ürünler kullanılmıştır.

 

Hem doğal klima hem de ayak refleks masajı görevini üstlenen zemin kat ve terasındaki özel dizaynlı mozaik, tamamen el işidir ve Antalya - Konyaaltı sahil çakıl taşlarından özenle toplanarak yapılmıştır.

 

Giriş kapısı orijinaline uygun sedir ağacından yapılmıştır. Bahçeye açılan cam kapısı ise salona ayrı bir ferahlık ve genişlik verir.

 

İki katlı binada Leylak ? Sümbül ? Lale - Orkide - Gül ve Yasemin isminde toplam altı oda mevcuttur. Zemin katı bar ve resepsiyondan oluşan bir salon, ocaklı / sofalı Osmanlı dizaynlı dinlenme odası, mutfak , tuvalet ve iki odadan; üst katı ise dört odadan mevcuttur. Odalar yüksek tavanlı, sedir ahşap zeminli, klimalı, hoş ışıklı, ferah,havadar ve her biri ayrı bir dış manzaraya sahiptir. Odalarda tatilinizde ihtiyacınız olan her şey mevcuttur.

 

Çatı katında ise 4 kişiyi misafir edebilecek özel süiti, Akdeniz?den Beydağları?na kadar geniş, eşsiz bir panoramik manzaraya sahip terası ile sizleri başka bir dünyaya götürecektir.