Master Avrupa Eğitim Danışmanlığı hakkında bilgi...

Avrupa Eğitim Danışmanlığı sektördeki diğer kurumlardan farklı olarak yurtdışında kurulmuş bir şirkettir. 2002 yılında Viyana merkezli olarak faaliyetlerine başlayan AED, yurtdışı eğitim danışmanlığı sektörüne liderlik eden öncü kuruluşlar arasında yer almaktadır. AED bugün Viyana Merkez Bürosu, İstanbul ve Ankara ofisleri ve Türkiye?nin tüm bölgelerinde bulunan partner acenteleri ile herkesin irtibata geçebileceği geniş bir iletişim ağına sahiptir.

Avrupa Eğitim Danışmanlığı Avusturya, Almanya ve Polonya üniversitelerinde lisans ve lisansüstü eğitim almak isteyen öğrencilere danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermektedir. Söz konusu ülkelerdeki üniversitelerle samimi ilişkiler yürüten AED, öğrencilerine yurtdışı deneyimleri boyunca destek olmakta, bu ülkelerde bulunan uzman danışmanları ile her sıkıntılarında yanlarında yer almaktadır.

Eğitimin öneminin giderek arttığı günümüz dünyasında verdiği hizmetin ve sorumluluğun bilincinde olan AED, öğrencilerinin istek ve eğilimlerini dikkatle analiz etmekte ve onlara en uygun ülke ve üniversite seçeneklerini sunmaktadır. Nitekim eğitim tercihleri yaşamın her aşamasında bireyleri etkileyen en önemli kararlardan biridir.