Kordon Gümrük Müşavirliği (Antalya) hakkında bilgi...

KORDON Gümrük Müşavirliği; 2001 yılında  Hüseyin CANPOLAT tarafından kurulmuştur.  Kuruluşlunda öncelik amaçlarının başında bulunan?Müşteri Memnuniyet İlkesi? hedef alınmış, tüm kurumsal alt yapı bu temel düşünce çerçevesinde yapılandırılmıştır. Bu ilkeyi oluşturan ana başlıklar; Güven, Zaman/Hız, Kesintisiz Hizmet, Geri Bildirim, Donanım ve Mevzuat?dır.  KORDON Gümrük Müşavirliği bu unsurları Kurum Felsefesi olarak kabul etmiş, bu ilkelerin kalıcı devamlılığı adına personelini periyodik eğiterek, kurumsal gelişimini sağlamıştır.

Teknolojik gelişmeler, ulaşım kolaylıkları, artan nüfus, ham madde ve tedarik zincirindeki alternatifler, üretim adedindeki yükselen arz/talep ilişkisi, lojistik hizmetlerdeki gelişim, Dünyayı globalleşme sürecine sokmuştur. Ülkemizde genç ve dinamik insan gücü ile ekonomideki hızlı yükseliş, yabancı sermaye yatırımlarını ülkeye çekmiş, yurtiçi sermayenin yatırıma dönüşmesiyle de yerli firmaların büyüme hedeflerini güçlendirmiştir. Bu çerçevede yerli ve yabancı firmaların aynı anda birçok Gümrük Giriş ve Çıkış kapılarını kullanmaları Gümrük Müşavirliği sektöründe; Güvenilir, devamlılığı olan,  hızlı çözüm üretebilen ve tek vekâletname ile tüm bölgelerde aynı hizmet anlayışını sunabilen, alt yapısı güçlü Gümrük Müşavirlik firmalarına ihtiyacı doğurmuştur. Bu sebeple de KORDON Gümrük Şubeleşme faaliyetlerini hızlandırmış, Türkiye genelinde; İstanbul, İzmir, Gebze/Kocaeli, Aydın, Denizli, Afyon, Antalya, Adana, Mersin, İskenderun, Gaziantep illerinde tam donanımlı yerleşik şubeleri faaliyete geçirmiştir.

KORDON Gümrük; Bütünleşik hizmet anlayışına, 2002 yılında KORDON Lojistik, 2003 yılında da KORDON Sigorta?nın faaliyete girmesiyle başlamış, tüm şirketlerini de 2005 yılında KORDON Group çatısı altında birleştirmiştir. Bu hizmetlerin yanı sıra büyüyen müşteri portföyü ve hızla yayılan şube ağlarıyla yüksek standartların korunabilmesi için  de 2012 yılında  KORDON Akademi hizmet vermeye başlamıştır. KORDON Akademi kendi personelinin eğitiminin yanında, sektörde ihtiyaç duyulan birçok eğitimi de müşterilerin hizmetine sunmaktadır.

KORDON Group; Müşterilerine, sektörde en iyi hizmeti sunmak için eğitimli, deneyimli ve müşteri memnuniyetini benimsemiş güçlü ekibi ile en son teknolojiye sahip donanım alt yapısıyla hızlı, güvenli ve çağdaş bir gümrükleme hizmeti vermektedir.  Değişen ihtiyaçları da sürekli takip etmekte, anında hızlı çözümler sunmakta ve sektörde yaptığı hizmet hamleleriyle de liderlik etmektedir.