Foça Ensar Hotel hakkında bilgi...

Foça´nın huzurlu bir semtinde, plaja 30 metre mesafede yer alan Foça Ensar Hotel, 1971 yılında kurulmuş bir aile işletmesidir. Tüm alanlarda WiFi erişimi ve tesis bünyesinde özel otopark ücretsizdir.

Foça Ensar´daki tümü otantik Foça taşıyla dekore edilmiş odalarda klima, düz ekran TV ve minibar bulunmaktadır. Özel banyoda duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Mutfak ve teras ortaktır.

Zengin ve geleneksel Türk kahvaltısında ev yapımı reçeller sunulmaktadır. Foça yel değirmenlerinin manzarası eşliğinde terasta balık ve geleneksel Ege yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Rüzgar sörfü ve kano gibi aktiviteler ek ücrete tabidir. Talep üzerine tarihi köylere ve diğer turistik yerlere günlük turlar organize edilebilir. Ek ücret karşılığında tekne turları düzenlenebilir. Tesisten araba, bisiklet ve motosiklet kiralayabilirsiniz. Talep üzerine ve ek ücret karşılığında havaalanı ulaşım servisi verilmektedir. Resepsiyon 24 saat açıktır.

Foça Ensar Hotel, Fokaia´daki Pers Mezar Anıtı´na 8 km uzaklıktadır. Pek çok restorana, plaja ve kafeye ev sahipliği yapan Foça´nın merkezine yürüyerek 5 dakikada ulaşabilirsiniz. Talep üzerine 88,5 km uzaklıktaki İzmir Adnan Menderes Havaalanı´na ulaşım servisinden faydalanabilirsiniz.