Bardacık Butik Otel hakkında bilgi...

Dünyanın en iyi rüzgar sörfü alanlarından birisi olan Alaçatı?da beldenin tarihi evleri ile kendine özgü mimari yapısı benzersiz kareler sunar.

Tüm odaları ayrı ayrı sadelik, ferahlık rahatlatıcı bir atmosferle yaratılmış. Her ayrıntının inceliği odaların renklerine yansımış. Kargaşadan, abartıdan ve sıradanlıktan yorulduysanız; sükûnet ve dinlenmeyi canınız istediği gibi yaşamak istiyorsanız, Bardacık Butik Otel?e mutlaka konuk olmalısınız. İnce bir zevkle döşenmiş odalarda uyumak, güne ışıl ışıl bir Alaçatı sabahında yemyeşil bir bahçe ile uyanmak , mis gibi bir havada kitap okumak veya dinlenmek; sabah uyanır uyanmaz, bahçenin ortasındaki pırıl pırıl size göz kırpan havuza atlamak sizi ayrıcalıklı kılmaya yetecek.

Akdeniz ve Ege mutfağının en güzel en özel lezzetleriyl ,çiftliğimizde yetiştirdiğimiz organik ürünlerle güne nefis kahvaltımız ile başlayıp akşam üzeri kahve, kurabiye taze ev yapımı limonatamız ve sangre keyfini havuz başında tadını çıkarabilir, Akşam Alaçatı gecelerinin renkli hayatına hazırlanabilirsiniz.

İstenildiği taktirde usta ellerde hazırlanmış özgün lezzetleriyle size ve misafirlerinize zengin bir menü alternatifi sunar. Alaçatı ve Ege yöresine ait zeytin, zeytin yağı, organik sabun, ev yapımı reçeller,el yapımı pikeler, havlular, organik ürünleri Çeyiz sepetimizden satın alabilirsiniz.

Kargaşadan, abartıdan ve sıradanlıktan yorulduysanız; sükûnet ve dinlenmeyi canınız istediği gibi yaşamak istiyorsanız, Bardacık Butik Otel?e mutlaka konuk olmalısınız.