Antalya Sünnet Ve Çocuk Cerrahi Kliniği hakkında bilgi...

Opr. Dr. Muzaffer Zorlu 1993’ten beri Antalya Çocuk Cerrahi Kliniği’nde hizmet vermektedir. Bugüne kadar 30 yıla varan deneyim ve tecrübesiyle çocuk cerrahisi ve çocuk ürolojisi alanlarında on binleri bulan ameliyata imza atmıştır.

Antalya Sünnet ve Çocuk Cerrahi Kliniği’nde Opt. Dr. Muzaffer Zorlu Antalya yenidoğan sünneti, ağrısız acısız sünnet, yetişkin sünneti, uykuda sünnet, sünnet komplikasyonları alanlarında ameliyat ve danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra, çocuklarda kasık fıtığı, gömülü penis, makat sarkması, apandisit, kabızlık, boyun kitleleri gibi sorunlarda da hasta çocuk ve ailelerine hizmet vermektedir.

Antalya sünnet fiyatları yapılacak işleme göre değişkenlik göstermektedir. Antalya sünnet fiyatlarıyla ilgili bilgi almak için Antalya Sünnet ve Çocuk Cerrahi Kliniği’yle iletişime geçebilirsiniz.

Muzaffer Zorlu 1961 yılında Trabzonda doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da yapmış, daha sonra yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. İhtisasını Erciyes Üniversitesi Çocuk Cerrahi Kliniği’nde yapmıştır. 1993’ten 2012’ye kadar sırasıyla Antalya Devlet Hastanesi, Antalya Araştırma Hastanesi, ve  Medstar-Memorial Grup Yıldız Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmıştır. Bunların yanı sıra 1993’ten beri kendi kliniği olan Antalya Sünnet ve Çocuk Cerrahi Kliniği’nde hizmet vermektedir. Antalya’da çeşitli hastanelerde konsültan hekim olarak da hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi fizik tedavi uzmanı olarak Fizikalya Tıp Merkezi’nde hizmet veren Ümran Zorlu’dur.