Başkan Böcek duyurdu: Alanya'da Askıda Fatura başladı

 Alanya Haber giriş: 14 Mayıs 2020, Perşembe 19:24., Güncelleme: 4 yıl önce
Başkan Böcek duyurdu: Alanya'da Askıda Fatura başladı
Abone ol

Son dakika.. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ekonomik sıkıntı yaşayan Antalyalılar için Askıda Fatura uygulaması başlattıklarını açıkladı. Başkan Böcek ilk 100 faturayı kendisinin ödeyeceğini duyurdu. Başkan Böcek yaptığı duyuruda, Alanya Gazipaşa, Manavgat gibi ilçelerde faturalarını sisteme kaydettiren vatandaşların faturalarının ödenmek üzere kayda alınacağını belirtti.

ASAT faturaları için geçerli olan Askıda Fatura uygulamasında ödeme sisteminin bugün itibariyle açıldığını söyleyen Başkan Böcek, ilk 100 faturayı kendisinin ödeyeceğini belirterek “Her zaman zor durumda olan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için “Askıda Fatura” uygulaması başlattı. “ASAT Faturaları Askıda Antalyalılar Bir Arada” başlığıyla düzenlenen uygulama kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yardım gönüllüleri, veren elin alan eli görmediği bir anlayışla yardımlaşacak.

BAŞVURULAR “www.antalya.bel.tr” ADRESİNE

İhtiyaç sahipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin www.antalya.bel.tr internet sitesine giriş yaparak Askıda Fatura uygulamasından yararlanabiliyor.