Şükrü Cimrin'e çok zor sorular: Siz Kaç Kere Düşündünüz

Önceki gün Alanya82 isimli sosyal medya hesabından 23 Haziran İstanbul seçimlerine esprili bir dille 'Alanya Kalesi'nde Yanardağ Keşfedildi' ironisiyle bir paylaşım yapılmıştı. Bir anda hızla yayılan ve Alanya sınırlarını aşarak Türkiye genelinde ses getiren bu paylaşım, ALTAV üyesi Şükrü Cimrin tarafından eleştirilmişti. Alanya82 hesabından Cimrin'in eleştirisine yanıt olarak 'çok zor' sorular geldi..

© Alanya Gazetesi

Sosyal medyada, Alanya'nın il yapılası için yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve bu paylaşımlarla büyük bir etki-algı yaratan Alanya82 Facebook hesabı, bir kez daha Alanya ve Türkiye gündeminde ses getirecek bir çalışmayla gündem oldu.

Geçtiğimiz gün 'Alanya'da 150 Milyon Yıldır Pasif Olduğu Öğrenilen Bir Yanardağ Keşfedildi' görseli paylaşan ve '23 Haziran 2019 tarihinde İstanbullu herkese oy kullanma çağrısını'' esprili bir dille yapan Alanya82 isimli sayfayı eleştiren, ALTAV yöneti kurulu üyesi Şükrü Cimrin tarafından 'Bunu yapanlar iki kere düşünmeliydi. Allah onlara akıl fikir versin' demişti.

Şükrü Cimrin'e çok zor sorular: Siz Kaç Kere Düşündünüz

'CİMRİN'E ZOR SORULAR'

İşte Şükrü Cimrin'e ithafen yapılan o paylaşım;

Şimdi biz bu görseli buraya neden koyduk, neden buraya çıktık? Kim bizi buraya çıkardı?.. 
Bizim buraya çıkmamıza sebep kişi, Yüzleşme dizisini Alanya'ya getiren isimlerden ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şükrü Cimrin'dir..
Alanya turizmi için yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarını takip etmekteyiz; Beğendiklerimiz de beğenmediklerimiz de vardır.

Cimrin, Alanya82 ekibinin 'Alanya Kalesi'nde Yanardağ' isimli ironik çalışması için 'turizme zarar verebilir' düşüncesine kapılarak, 'Bunu yapanlar iki kere düşünmeliydi. Yapanlara Allah Akıl fikir versin' eleştirisinde bulunmuş..

Şimdi biz, 'Siz kaç kere düşündünüz' diye şu soruları sormaktan kendimizi alamadık..

Kanal D'de yayınlanan ve ilk bölümünde final kararı alınan ve 4 bölümde yayından kaldırılan, İstanbullu yerli turisti çekme düşüncesine kapıldığınız Yüzleşme dizisinde;

- Alanya Kalesi'nde küçük bir kız çocuğuna Kalenderli (Alanyalı) 3 kişi senaryo gereği cinsel istismarda bulundu! Bu sahneleri izleyince 'sizler kaç kere düşündünüz..'

- Alanya ve Kale'sinin isminin Kalender olarak geçmesini 'sizler kaç kere düşündünüz'

- Alanya Kalesi'nin tarihi yapılarında Kalenderli(Alanyalı) mafyavari tiplerin onun bunun kafasına silah dayayıp cinayet işledikleri sahneler için 'sizler kaç kere düşündünüz'

- Bu dizinin çekim ekibi Alanya'nın kalbindeki en işlek alan olan Atatürk Anıtı önüne araçlarını park ederek Ata'ya saygısızlık yaptıklarında, yerli-yabancı turistlerin ve halkın kaldırım hakkını gasp etiklerinde 'siz kaç kere düşündünüz'..

Şimdi siz bu sahnelerin ve olayların Alanya turizmine ne kadar ve nasıl katkı yaptığını kaç kere düşündünüz..

Ve daha nice sorular..

Sayın Cimrin, Bizim paylaşımımız 'Sadece İstanbul konumunda '112 bin 321 civarında etkileşim aldı ve bu olumlu yönde; hatta çok sayıda 'Alanya Çok Güzelsin ilk tatilde oradayım' yorumlarını da okuyabilirsiniz..

Biz 'bir kere düşündük yaptık, ve çok güzel oldu..'

09.05.2019

Alanya Kalesi'nde Yanardağ Keşfedildi, Paylaşımı, Gülümsetti

İLGİLİ HABER
Son dakika: CHP'den Taksim kararı
'Milliyet Farkı' skandalında özür geldi. Bakanlık harekete geçti
Saim Kanlı emekliliğini istedi
Alanya bugün çocuk oldu, Baharın tüm renkleriyle coştu
Alanya'yı yasa boğan haber: Liseli Emirhan kansere yenildi
6. Alanya Çocuk Festivali SMA hastası Arya bebek için umut olacak
Sırra Kadem Basmıştı: Şahin Tayland'da ortaya çıktı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi