Özcan: Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz

Alanya Kent Konseyi ve muhtarlar, mahalle kültürünü yaygınlaştırmak ve mahalle sorunlarının yerinde tespit edilerek çözüm yollarının aranacağı Mahalle Meclisleri oluşturmaya başladı. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Hep birlikte Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz.. dedi..

© Alanya Gazetesi

Alanya Kent Konseyi ve Alanyalı Muhtarlar, mahalle kültürü ve çok katlı apartmanların hayatımıza girmeye başlamasıyla birlikte gittikçe azalan 'komşuluk ilişkilerinin' yaşatılması ve yaygınlaştırıması için el ele verdi.. Özcan: Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz. dedi..

Özcan: Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz

31 Mart yerel seçimlerinin ardından, yeni seçilen muhtarlarla bir araya gelen Alanya Kent Konseyi, mahallelerin sorunlarını dinledi. Muhtarların sorunlarını ve çözüm önerilerini tek tek dinleyen Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, konseyin yapısı ve işleyişi hakkında da bilgi verdi.

Özcan: Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz


'BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ'

Alanya Kent Konseyi Başkanı Özcan, "Muhtarlarımız, mahallerimizin gözü, kulağı, sesidir. Mahalle sorunlarının tespit edilmesi ve çözülmesi noktasında birlikte çalışıp, hareket edeceğiz. Mahalle kültürünü yaygınlaştırmak, mahalle sorunlarının yerinde tespit edilmesi, mahallelinin kendi sorunlarına sahip çıkması ve çözüm önerilerinin getirilmesi amacıyla muhtarlarımızla birlikte mahalle meclislerinin oluşumuna başladık. Böylelikle mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da söz hakkına sahip olmasını sağlıyoruz. Bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte çalışmaya hız vereceğiz. Yeni seçilen muhtarlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Hep birlikte Alanya’mız için çalışacağız. Biz birlikte güçlüyüz " dedi.

Son dakika: CHP'den Taksim kararı
'Milliyet Farkı' skandalında özür geldi. Bakanlık harekete geçti
Saim Kanlı emekliliğini istedi
Alanya bugün çocuk oldu, Baharın tüm renkleriyle coştu
Alanya'yı yasa boğan haber: Liseli Emirhan kansere yenildi
6. Alanya Çocuk Festivali SMA hastası Arya bebek için umut olacak
Sırra Kadem Basmıştı: Şahin Tayland'da ortaya çıktı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi