Nar toplamaya giden 10 yaşındaki Kadir kaza kurbanı oldu

Alanya’da yaşayan ve Serik'e ailesiyle nar toplamak için giden 10 yaşındaki Kadir Arslan isimli çocuk karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

© Alanya Gazetesi

Kaza Serik’te meydana geldi. İbrahim K.’nın kullandığı 07 EPD 27 plakalı otomobil, Gebiz Mahallesi’nde, tarladan dönen ve yol kenarında duran traktörden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan Kadir Arslan’a çarptı.

Babanın ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Arslan, Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik devlet hastanesine kaldırıldı. Arslan buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Otomobil sürücüsü İbrahim K. Jandarma tarafından gözaltına alındı. İbrahim K. nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Arslan’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Son Dakika haberi: Arif Kocabıyık tutuklandı
Son dakika: Arif Kocabıyık tutuklandı
MHP Antalya'da taşlar yerinden oynuyor! Sıra Alanya'da mı?
Alanya'da alkollü sürücü dehşeti: 2 yaralı
Alanya'da 15 Mayıs’tan itibaren inşaat yasağı başlıyor
Alanyalı Tripventura.com Arabian Travel Market 2025’te
Alanya'daki o vicdansız tutuklandı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi