Kaymakam Öztürk’ten Yürek Burkan Ziyaret: Acılı Akgün Ailesini Yalnız Bırakmadı
Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, 1 Şubat 2026 tarihinde Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında ailesini kaybeden depremzede çocuklara taziye ziyaretinde bulundu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan kazada anne, baba, kardeş ve anneannelerini yitiren ailenin geride kalan fertleri Melisa ve Azra Akgün’ü ziyaret eden Kaymakam Öztürk, devletin şefkat elini acılı aileye uzattı.
“Acınız, Acımızdır” Kazadan yaralı olarak kurtulan ve tedavileri tamamlanarak taburcu edilen Melisa ve Azra Akgün ile bir araya gelen Kaymakam Şakir Öner Öztürk, yaşanan büyük kaybın derin üzüntüsünü paylaştığını ifade etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Kaymakam Öztürk çocuklarla yakından ilgilendi. Öztürk, “Bu büyük acıyı kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Devlet olarak her zaman yanınızdayız, acınızı yürekten paylaşıyoruz. Kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, sizlere sabır ve sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı. Taziye ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz'da acılı aileyi yaknız bırakmadı.
Olayın Geçmişi: İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpışmıştı Büyük üzüntüye neden olan kaza, 1 Şubat 2026 tarihinde, "ölüm yolu" olarak da bilinen Antalya-Isparta karayolunun Ağlasun ilçesi sınırlarında, Aşağı Yumrutaş mevkiinde meydana gelmişti.
Antalya-Isparta Karayolundaki kazada Alanya'da yaşayan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybeti
İLGİLİ HABEREdinilen bilgiye göre, Sedat Akgün idaresindeki 34 FF 2118 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 07 BNE 490 plakalı otomobil, yağışlı havanın da etkisiyle kafa kafaya çarpıştı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, araçlar hurda yığınına dönerken bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada her iki araçta bulunan toplam 7 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Akgün ailesinin, sömestir tatili nedeniyle günübirlik gezi için yola çıktığı öğrenildi.
KAZADA HAYATINI KAYBEDEN AİLE FERTLERİ
Elim kazada, Akgün ailesinden hayatını kaybedenlerin isimleri:
Sedat Akgün (Baba - Sürücü)
Melek Akgün (Anne)
Kuzey Akgün (Kardeş)
İfakat Aydın (Anneanne)