Gazipaşa’da 17 yaşındaki Muhammet Ali Öztürk kaza kurbanı

Gazipaşa’da sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metre uçuruma yuvarlanan otomobilde, sürücü Batuhan D. yaralanırken, yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Muhammet Ali Öztürk hayatını kaybetti.

© Alanya Gazetesi

Kaza, saat 03.10 sıralarında Sugözü grup yolu üzerinde, Küçüklü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sugözü Mahallesi istikametinden ilçe merkezine doğru seyir halinde olan Batuhan D. idaresindeki 07 CBT 326 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampolden çıkarak ormanlık alandaki yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Gazipaşa’da 17 yaşındaki Muhammet Ali Öztürk kaza kurbanı

Kazayı duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, dik ve ormanlık alanda yaklaşık 50 metre aşağıda bulunan araca güçlükle ulaştı. Yapılan ilk kontrolde sürücü Batuhan D.’nin yaralı olduğu, yanında yolcu olarak bulunan Muhammet Ali Öztürk’ün ise hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralı sürücü, ekiplerin yoğun uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öztürk’ün cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından güçlükle uçurumdan çıkarılarak cenaze aracına konuldu ve Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kandemir’den Alanya İçin Üretim, İstihdam ve Çevre Odaklı Projeler
Alanya'ya Nefes Aldıracak Proje: Paket Serviste Sessiz ve Çevreci Dönem
Alanyaspor çeyrek finalde! İşte muhtemel rakipler
ABD-İsrail-İran savaşında 6. gün - İşte dakika dakika yaşananlar
Erdoğan 'Dur' Demezse Bu Gece Akaryakıta Tarihi Rekor Zam Geliyor!
Beni Öldürüp İntihar Süsü Verecekler' Demişti: Anne ve 8 Yaşındaki Kızı Denizde Ölü Bulundu!
Türkiye'yi Yasa Boğan Olayın Her Satırında Fatma Nur Öğretmen Kahramanlığı Var
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi