Filenin Sultanları'na Anıt önünde destek

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finalde İtalya ile oynadığı karşılaşmanın heyecanı Atatürk Anıtı önünde kurulan dev ekranda yaşandı. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik alanda toplanan vatandaşlarla birlikte maç heyecanı yaşadı.

© Alanya Gazetesi

Alanya Belediyesi tarafından Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde kurulan dev ekranda yüzlerce kişinin katılımıyla voleybol takımının yarı final karşılaşması büyük bir heyecan içinde takip edildi.

Filenin Sultanları'na Anıt önünde destek

Düzenlenen etkinlikte Türk bayrağı dağıtıldı. Maçı, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Başkan Danışmanları ve Meclis Üyeleri de izledi. Vatandaşlar, Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da Türkiye saatiyle 21.00'da başlayan karşılaşmada millilerimize ellerindeki Tük bayraklarıyla alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

Filenin Sultanları'na Anıt önünde destek

Filenin Sultanları'nın her sayısında, meydanda alkış sesleri yankılanırken, aileler, gençler ve çocuklardan oluşan kalabalıkta, yabancı turistler de yer aldı. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, "2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yarı final heyecanını bizlere yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza sergiledikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, Atatürk Anıtı önünde kurduğumuz dev ekrandaki canlı yayın heyecanına ortak olan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Filenin Sultanları'na bronz madalya maçında Brezilya karşısında başarılar diliyorum" dedi.

Filenin Sultanları'na Anıt önünde destek

Filenin Sultanları'na Anıt önünde destek
Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropik Meyve Festivali başlıyor
Fazıl Say Kızılkule'de sahne alacak
Emine Özalp isimli genç kızın hazin sonu
Yusuf Koçak'ın katil zanlıları adliyeye sevk edildi
Acı haberler geliyor: Alanya Başkan Yardımcısı Servet Ünlü için dua ediyor
4. Alanya Tropikal Meyve Festivali başlıyor
Işık: Alanya'da deniz sağlığı tehdit ediyor
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi