CHP'li Nazmi Zavlak'a İstanbul Seçiminde Kritik Görev

Alanya'nın tanınmış isimlerinden ve CHP'nin Alanya'da parlayan siyasetçilerinden Alanya Beleidyesi Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’a 23 Haziran İstanbul Seçiminde kritik görev. Zavlak, Önümüzde tarihi bir seçim var. Sadece İstanbul değil... Seçimin sonunda da inşallah kazanan taraf biz olacağız. Her şey çok güzel olacak.. dedi

© Alanya Gazetesi

İstanbul'da CHP teşkilatlarında da tanınan bir isim olan Nazmi Zavlak, İstanbul Beyoğlu İlçe Başkanı Bekir Özcan tarafından Sururi Mehmet Efendi Mahallesi’nde yer alan Sururi İlköğretim Okulu’nda görevlendirildi.

Zavlak, 23 Haziran İstanbul seçimi ve üstlendiği kritik göreve ilişkin, “Geçmişte İstanbul’da bulunduğum süre içerisinde CHP için çalışmalarımı sürdürmüş ve oradaki teşkilatlarla sıkı ilişkilerim olmuştu. Teşkilatlarımız da bana güvenerek böyle bir görevlendirmede bulundular. Önümüzde tarihi bir seçim var. Sadece İstanbul değil, Türkiye için oldukça önemli olan bu seçimde üzerime düşen vazifeyi en iyi şekilde gerçekleştirmek için İstanbul’da olacağım. Seçimin sonunda da inşallah kazanan taraf biz olacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Saim Kanlı emekliliğini istedi
Alanya bugün çocuk oldu, Baharın tüm renkleriyle coştu
Alanya'yı yasa boğan haber: Liseli Emirhan kansere yenildi
6. Alanya Çocuk Festivali SMA hastası Arya bebek için umut olacak
Sırra Kadem Basmıştı: Şahin Tayland'da ortaya çıktı
Amaç ceza değil: Alanya'da kent disiplini için esnaf denetimi başlıyor
Alanya Çocuk Festivali başlıyor
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi