CHP Alanya'da Bayramlaşma Yoğunluğu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Alanya İlçe teşkilatında Ramazan Bayramı heyecanı vardı. Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve parti üyeleri, muhtarlar ve partililer ve çok sayıda vatandaş ilçe binası önünde bayramlaştı

© Alanya Gazetesi

CHP Alanya İlçe Teşkilatı önünde Ramazan Bayramı için düzenlenen bayramlaşma programına CHP ilçe başkanı Coşkun Karadağ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve parti üyeleri, muhtarlar ve partililer ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Partililer bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı ve dostluk mesajları verildi. 

CHP Alanya'da Bayramlaşma Yoğunluğu

KARADAĞ: BARIŞA HUZURA DAİR DİLEKLERİMİ SUNARIÖ
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yapmış olduğu açıklamada İslam aleminin bayramını kutladı ve barışa, huzura dair iyi dileklerini sundu.

CHP Alanya'da Bayramlaşma Yoğunluğu

GEZGİNCi: HAK, HUKUK, ADALET DOLU BAYRAMLAR DİLİYORUM

CHP İlçe yönetim kurulu üyesi, Avukat Müge Gezginci, tutsak meslektaşlarına özgürlük talebinde bulunduğu, kadın ve çocuklara yönelik şiddetin olmadığı bir dünya dilediği açıklamasında “Kadına yönelik şiddetin, çocuk istismarının son bulduğu, hak, hukuk, adalet dolu bayramlar diliyorum. Haksız yargılamalar, hukuksuz ve haksız tutuklamalar son bulsun. Meslektaşlarımız cezaevindeler. Hepsine özgürlük istiyoruz. Selçuk Kozağaçlı’ya özgürlük istiyorum. Eren Erdem’e özgürlük istiyorum. Herkese mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Alanya'da Bayramlaşma Yoğunluğu
400 metrelik uçuruma düşen Sarıkız 48 saat sonra kurtarıldı
Alanya'da Kaçak yapıların yıkımı devam ediyor
Amacını aştı! Portakal Büfeler kaldırılıyor
Son dakika: CHP'den Taksim kararı
'Milliyet Farkı' skandalında özür geldi. Bakanlık harekete geçti
Saim Kanlı emekliliğini istedi
Alanya bugün çocuk oldu, Baharın tüm renkleriyle coştu
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi