Başkan Böcek duyurdu: Alanya'da Askıda Fatura başladı

Son dakika.. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ekonomik sıkıntı yaşayan Antalyalılar için Askıda Fatura uygulaması başlattıklarını açıkladı. Başkan Böcek ilk 100 faturayı kendisinin ödeyeceğini duyurdu. Başkan Böcek yaptığı duyuruda, Alanya Gazipaşa, Manavgat gibi ilçelerde faturalarını sisteme kaydettiren vatandaşların faturalarının ödenmek üzere kayda alınacağını belirtti.

© Alanya Gazetesi

ASAT faturaları için geçerli olan Askıda Fatura uygulamasında ödeme sisteminin bugün itibariyle açıldığını söyleyen Başkan Böcek, ilk 100 faturayı kendisinin ödeyeceğini belirterek “Her zaman zor durumda olan vatandaşlarımızın yanındayız. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için “Askıda Fatura” uygulaması başlattı. “ASAT Faturaları Askıda Antalyalılar Bir Arada” başlığıyla düzenlenen uygulama kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yardım gönüllüleri, veren elin alan eli görmediği bir anlayışla yardımlaşacak.

BAŞVURULAR “www.antalya.bel.tr” ADRESİNE

İhtiyaç sahipleri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin www.antalya.bel.tr internet sitesine giriş yaparak Askıda Fatura uygulamasından yararlanabiliyor.

Alanya Belediyesi'nin araçlarına 'tamir borcundan' dolayı el konulduğu ortaya çıktı
GZP Corendon’un ilk Brüksel uçuşunu karşıladı
AKP İlçe Teşkilatı Alanya Yeni Devlet Hastanesi inşaatını gezdi
Son dakika: Depremzede kadın Alanya'da kazada hayatını kaybetti
Alanya'da 6. Kattan Atlayan adam hayatını kaybetti.
Alanya Belediyesi'nde değişim rüzgarı esmeye başladı: İşte o liste
Son dakika: Askeri araç devrildi. Manavgat'a şehit ateşi düştü
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi