Babaoğlu Ailesi’nden Eğitime 24 Derslikli Dev Destek

Alanya’da Gönül Köprüsü Kuruldu.. Alanya'da hayırsever-devlet işbirliğiyle yapılan Müveddet Babaoğlu Ortaokulu kapılarını öğrencilere açtı

© Alanya Gazetesi

Alanya’da devlet ve vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olarak yükselen 24 derslikli eğitim yuvası, düzenlenen görkemli törenle kapılarını öğrencilere açtı.

Tosmur Mahallesi’nde eğitimin kalbine dokunan açılış töreni, İstiklal Marşı’nın coşkusuyla başladı. Törende konuşan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, bu eserin sadece bir bina değil, geleceğe atılmış bir imza olduğunu vurguladı. Yılmaz, sürecin mimarları olan hayırsever Müveddet Babaoğlu ve ailesi başta olmak üzere; Antalya Milletvekili ve önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile okulun inşasını üstlenen Nurullah Olcay’a teşekkürlerini sundu.

Babaoğlu Ailesi’nden Eğitime 24 Derslikli Dev Destek

Protokol ve Eğitim Camiası Buluştu

Açılış; Antalya Valisi Hulusi Şahin, MEB Mesleki Eğitim Genel Müdürü Salih Kaygusuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş gibi bürokrasinin zirvesini, yerel yönetimlerle bir araya getirdi. Alanya Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve önceki dönem Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de hazır bulunduğu tören, siyaset ve eğitim camiasını aynı karede buluşturdu.

Törenin ardından çalan ilk ders ziliyle birlikte öğrenciler, modern sınıflarında geleceğe doğru ilk adımlarını attılar.

CHP’den TRT Antalya Önünde Eylem: TRT Tek Bir Kişinin Değil, 86 Milyonundur
Kaymakam Öztürk’ten Yürek Burkan Ziyaret: Acılı Akgün Ailesini Yalnız Bırakmadı
Alanya'da 'Seri Gasp' Operasyonu: Mahmutlar'a 4 Rus Gaspçı Yakalandı
Alanya Pazarcılar Odası’nda Hüseyin Gök Güven Tazeledi
TÜVTÜRK istasyonunda darp edilerek şehit olan polis için EMŞAV Alanya’dan siyah çelenkli tepki
Alanya 2025 Nüfus Verilerinde Çarpıcı Artış
Geleneksel Ramazan Akşamları İçin Geri Sayım Başladı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi