Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Mazbatasını Aldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Muhittin Böcek, mazbatasını aldı.

© Alanya Gazetesi

Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden seçilen Böcek, Antalya Adliyesi'nde İl Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüştekin'den mazbatasını aldı.

Böcek, burada yaptığı konuşmada, daha önce Konyaaltı Belediye Başkanlığında 4 dönem mazbata aldığını, bugün de büyükşehir belediye başkanı olarak iki dönem üst üste göreve getirildiğini anımsattı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Mazbatasını Aldı

aa-20240404-34181508-34181501-antalya-buyuksehir-belediye-baskani-muhittin-bocek-mazbatasini-aldi.jpg

Kendisini aday gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ve destek olan herkese teşekkür eden Böcek, "Oy veren, vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrinde olacağım. Atamızın 'hiç şüphesiz dünyanın en güzel yeri' dediği güzel Antalya'da, 2 milyon 696 bin 229 vatandaşımıza, 25 milyona yakın yerli ve yabancı misafirimize hiçbir kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.


Antalya'da 19 ilçe belediyesinden 16'sında CHP'nin kazandığını hatırlatan Böcek, demokrasi inancıyla bütün belediye başkanlarını kendi partili belediye başkanı olarak göreceğini kaydetti.

Ülkücü gençler MHP çatısı altında buluştu
Demirtaş Kavşağı'na kazma vuruldu
CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir Güven Tazeledi
Gazipaşa'da CHP Olağan Kongresi Tamamlandı: Özgenç kıl payı kaybetti..
CHP Alanya’da İstikrar' için devam diyor: İşte yönetimdeki isimler
Alanya’da anne kediyi acımasızca tekmeleyen şahıs tutuklandı
Finlandiyalı ünlü sanatçı Bablo, Alanya’da sevenleriyle buluştu
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi