Alanyaspor eski teknik direktörü Durusoy'un acı kaybı

Alanyaspor’un eski teknik direktörlerinden Ali Haydar Durusoy’un annesi Naciye Durusoy hayatını kaybetti

© Alanya Gazetesi

Alanyaspor’un eski teknik direktörlerinden Ali Haydar Durusoy, annesi Naciye Durusoy’un vefatıyla sarsıldı. Durusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin 5 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybettiğini duyurdu.

Alanyaspor eski teknik direktörü Durusoy'un acı kaybı

Durusoy paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Canımız, ciğerimiz, ailemizin direği sevgili annem Naciye Durusoy, 5 gündür devam eden yoğun bakımdaki yaşam mücadelesine maalesef bu gece yenik düştü. Çok üzgünüz. Mekânın cennet olsun güzel annem. Rabbim seni Peygamber Efendimize komşu olmanı nasip etsin inşallah. Seni çok özleyeceğiz. Hakkını helal et, bizden yana varsa helal olsun.”

Cenazenin Salı günü öğle saatlerinde defnedileceği, yer ve zaman bilgisiyle ilgili detayların daha sonra paylaşılacağı belirtildi.

Alanya bir çınarını daha kaybetti
Tavlı: Arıtma Yatırımlarında 6 Yıllık Gecikme Kabul Edilemez
Alanya Tropikal Meyve Festivali Başlıyor: İşte tarihler
ASAT iddiaların ardından bilgilendirme toplantısı yaptı
Alanya esnafı onları görünce sevindi: İngilizler sokakları doldurdu
Lüks kruvaziyer Alanya’ya demir attı: Turistler keşfe çıktı
Konaklı'da iki minibüs çarpıştı: İlk bilgilere göre 15 kişi yaralandı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi