Alanyalı avukat Yelda Uyar Genç Avukatlar Meclisi’nde

Antalya Barosu Genç Avukatlar Meclisi seçimleri sonuçlandı. Alanya’dan Avukat Yelda Uyar, yönetim kuruluna 7. sıradan seçilerek önemli bir başarıya imza attı. Başkanlık görevine ise Antalya’dan Av. Merve Akıncı getirildi.

© Alanya Gazetesi

Antalya Barosu Genç Avukatlar Meclisi seçimleri tamamlandı. Alanya’da avukatlık yapan Yelda Uyar, seçimlerde gösterdiği başarıyla 7. sıradan yönetim kuruluna girmeye hak kazandı. Genç avukatların temsil edildiği bu oluşumda Alanya’yı temsil edecek olan Uyar, mesleki dayanışma ve hak savunusu noktasında aktif görev alacak.


Seçim sonuçlarına göre meclis başkanlığına ise Antalya’dan Av. Merve Akıncı seçildi. Yeni yönetimin önümüzdeki dönemde genç avukatların mesleki sorunlarına çözüm üretmesi ve baro ile ilişkileri güçlendirmesi bekleniyor.

Alanya Belediyesi'nden gündemi meşgul eden imar iddialarına yalanlama
Türkiye’nin Başı Sağ Olsun: İlber Ortaylı Vefat Etti
Alanya Tek Yürek Oldu: Alper Arıkan Mahşeri Kalabalıkla Uğurlandı
Antalya’da Üniversiteyi Yasa Boğan Kaza: Deniz Atasoy Yaşamını Yitirdi
? Orta Doğu’da 14. Gün: Tahran’da Miting Alanı Vuruldu, ABD Uçağı Düştü!
Alanya Belediyesi’nde Personel İftarı Düzenlendi
Alanya Siyaseti Yasta: Alper Arıkan için taziye ve başsağlığı mesajı yağdı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi