Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi sağlıkçılarla bayramlaştı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak, ekip ruhunu hissetmek için bir arada olan sağlık çalışanları birbirleriyle daha sonra bayramlaştı. 

© Alanya Gazetesi

Hastane yönetimi hastanenin tüm birimlerinde görev alan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi sağlıkçılarla bayramlaştı

Bayramın önemine değinen Başhekim Vekili Dr. Bekdaş Tekin,” Bayramlar; gönüllerin bir olduğu, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin en samimi şekilde ortaya çıktığı günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız bu günde aile olduğumuz sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak istedik. Herkesin sevdikleriyle birlikte olduğu bir günde büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve güzel günler getirmesini temenni ediyoruz ”diye konuştu.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi sağlıkçılarla bayramlaştı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi sağlıkçılarla bayramlaştı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi sağlıkçılarla bayramlaştı
Son Dakika haberi: Arif Kocabıyık tutuklandı
Son dakika: Arif Kocabıyık tutuklandı
MHP Antalya'da taşlar yerinden oynuyor! Sıra Alanya'da mı?
Alanya'da alkollü sürücü dehşeti: 2 yaralı
Alanya'da 15 Mayıs’tan itibaren inşaat yasağı başlıyor
Alanyalı Tripventura.com Arabian Travel Market 2025’te
Alanya'daki o vicdansız tutuklandı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi