Alanya'da öğretmene saldırı olayında suç duyurusu

Şehit Coşkun Nazilli İlkokulu'nda velinin saldırısına uğrayan Alanyalı öğretmen Z.Ö.'ye sosyal medyada yapılan linç ve iftiralar nedeniyle suç duyurusunda bulunulacağını bildirildi.

© Alanya Gazetesi

Alanya Şehit Coşkun Nazilli İlkokulu'nda veli şiddetine uğrayan sınıf öğretmeni Z.Ö.'ye yönelik, olay sonrası sosyal medyada başlatılan "linç" kampanyasına tepki geldi.

Eğitim-İş Antalya Şubesi avukatlarından Av. Bihter Gönültaş, veli tarafından darbedilen müvekkilinin kimliğinin açıkça paylaşıldığını ve öğrenciye şiddet uyguladığı yönünde "asılsız, gerçeğe aykırı ve mesnetsiz" iddialarla itibarının zedelendiğini belirtti.

Av. Gönültaş, bu paylaşımların hakaret ve iftira suçu teşkil ettiğini vurgulayarak, "Gerçeğe aykırı her türlü yayın ve paylaşımda bulunan ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi. Gönültaş, kamuoyunu yargı sürecini beklemeye ve doğrulanmamış bilgileri yaymamaya çağırdı. Şiddet eylemini gerçekleştiren velinin ise tutuklandığı bildirildi.

Alanya'nın Tarihi Mekanları'ndan Müzik Tınıları yükseldi
Toprak Alanya'da: İsmi bir caddeye verilecek
Okul Müdürü İsmail Kutluca hayatına son verdi
Tepki yağıyor: Milli Bayramlarda Erdoğan posteri zorunluluğu
CHP'den istifa eden başkan AKP'ye geçiyor
Alanya'da 34. Triatlon, Halk Triatlonu ile start aldı
TOKİ Alanya'da 452 konutluk proje planlıyor
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi