Alanya'da feci Kaza: 1 ölü 1 ağır yaralı, Kahreden detay!

Alanya Kestel Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen motosiklet kazasında 22 yaşındaki Şakir Doğan hayatını kaybetti, aynı motosikletteki arkadaşı Cengiz Kaya(24) isimli genç ise ağır yaralandı. Ağır Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi

© Alanya Gazetesi

Kestel Mahallesi sahil yolu Total kavşağında meydana gelen feci kazada 09 BBB 36 plakalı motosiklet sürücüsü Şakir Doğan(22) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı motosiklette yolcu olarak bulunan arkadaşı  Cengiz Kaya(24) isimli genç ise ağır yaralandı.

Alanya'da feci Kaza: 1 ölü 1 ağır yaralı, Kahreden detay!

Edinilen bilgiye göre, Mahmutlar Mahallesindeki bir düğünden konvoy halinde dönen motosikletli grup Kestel Total kavşağına geldiği sırada Şakir Doğan, motosikletinin önünü kaldırarak ilerlemeye başladı. Doğan'ın kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve başlarını kaldırım kenarına sert bir şekilde çarpan Doğan olay yerinde hayatını kaybetti, Kaya ise ağır yaralandı. Kaza yerine çağırılan 112 sağık ekiplerince ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Feci kazada Kayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Şakir Doğan(22)

KASKLARI YOKTU. FACİA OLDU

Öte yandan, başlarından aldıkları darbeyle hayatını kaybeden Şakir Doğan ve ağır yaralanan arkadaşı  Cengiz Kaya'nın, feci kazaya tanık olan görgü tanıkların iddialarına göre başlarında kaskları yoktu. Kask takılması halinde kazadan hafif yaralarla kurtulabilmerinin 'olası' olduğu belirtildi.

Polis kazayla iligili inceleme başlattı..

GZP Corendon’un ilk Brüksel uçuşunu karşıladı
AKP İlçe Teşkilatı Alanya Yeni Devlet Hastanesi inşaatını gezdi
Son dakika: Depremzede kadın Alanya'da kazada hayatını kaybetti
Alanya'da 6. Kattan Atlayan adam hayatını kaybetti.
Alanya Belediyesi'nde değişim rüzgarı esmeye başladı: İşte o liste
Son dakika: Askeri araç devrildi. Manavgat'a şehit ateşi düştü
400 metrelik uçuruma düşen Sarıkız 48 saat sonra kurtarıldı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi