Alanya'da da şubesi var: Zincir market ismini değiştirdi

Türkiye'nin en önemli çiftçi kuruluşu kabul edilen Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, "KOOP Market" adı altında hizmet vermeye devam edecek. 2.356 mağaza ile hizmet verirken, 2026'ya kadar büyümeyi hedefliyor.

© Alanya Gazetesi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Türkiye'de "KOOP Market" markasıyla hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. Genel Müdür Şevket Varol Halepli, markanın yenilenen kimliği ve iletişim vizyonunu tanıttı.

Yeni adıyla 2.356 mağaza ile hizmet veren KOOP Market, toplamda 4.500 satış noktasıyla tüketicilere ulaşacak. 2026 yılına kadar büyümeyi hedefleyen şirket, yeni reklam filmiyle de tanıtım çalışmalarına hız verecek.

Yaklaşık 6 ay öncesinde markanın yenilendiğini söyleyen Tarım Kredi KOOP Market Genel Müdürü Şevket Varol Halepli, "Peyderpey yeni açtığımız mağazalarda veya yenilediğimiz mağazalarda eski Tarım Kredi Kooperatif Marketleri logosunu değiştiriyoruz. Bu değiştirme işlemini sadece yeni marketlerimizde ve yenilediğimiz marketlerde yapacağız. Hiçbir şekilde eski marketlerimizin tabelalarını değiştirmeyeceğiz." diye konuştu.

Halepli, yeni adı, yüzü ve iletişim yaklaşımıyla KOOP Market'in üreticiden direkt aracısız tüketiciye ürünlerini ulaştıran bir yapı olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Biz bir market değiliz. Türkiye'de Tarım Kredi Kooperatifleri çatısı altında faaliyet gösteren bir ekosistemin son halkasıyız. Çiftçimizden başlayan bir süreç var. Çiftçimizin ürettiği ürünleri, doğal ürünleri, güvenli ürünleri direkt olarak kendi fabrikalarımızda işleyerek son halka olan KOOP Market'lerde güvenli bir şekilde tüketicilerimize sunuyoruz. 2 bin 356 KOOP Market ile tüketicilere hizmet ediyoruz. Toplamda Tarım Kredi Kooperatifleri içerisinde olan ve bakkal konsepti dediğimiz bakkalların içinde bulunan özel reyonlarla birlikte şu anda Türkiye'de 4 bin 500 satış noktamız var."

Hedeflerinin 2026'da da büyümeye devam etmek olduğunu aktaran Halepli, KOOP Market'in yeni reklam filminin yarından itibaren yayınlanacağı bilgisini de verdi.

? 2026 Yılı Bayram Mesaisi Hesaplama Tablosu
Alanya'da 22 Yaşındaki Hüseyin Alanay Kalbine Yenik Düştü
İstiklal Marşı'nın Arapça Okunmasına Soruşturma: Karaman Valiliği Harekete Geçti
Ortadoğu’da Topyekün Savaş: 17. Günde Kaos Derinleşiyor
Muhittin Böcek Hakim Karşısında: Alnım Açık, Başım Dik!
Hız Sınırında 'Tolerans' Dönemi Bitti: Artık Kilometre Hesabı Var!
Gurbetçilerden 'Direkt Uçuş' İsyanı: Frankfurt-Alanya Hattı Şart!
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi