Alanya Belediyesi'ne 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü

Alanya Belediyesi'nin sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak amacıyla hazırlatıp billbordlara astığı afişler büyük beğeni topladı. Alanya'da hayvan hakları savunucuları belediyenin duyarlı davranışına teşekkür etti.

© Alanya Gazetesi

Alanya Belediyesi'nin sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlarının korunması ve beslenmesine dikkat çekmek için Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak hazırlatarak kentin çeşitli noktalarına astırdığı afişler hayvan hakları savunucuları ve vatandaşlarca büyük beğeni topladı.

Konuyla ilgili olarak Milliyetçi Çalışanlar Dernekleri Federasyonu Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu sosyal medya hesabından Alanya belediyesine teşekkür ederek "Sahipsiz hayvanların korunması ve beslenmesi vicdani sorumluluğumuzdur. Bakım ve beslenmelerine yardımcı olalım. Sahipsiz hayvanların beslenmesine engel olmak suçtur. Teşekkürler Alanya Belediyesi" dedi.

Alanya Belediye'sine 'Sahipsiz canlar için farkındalık' teşekkürü

Hayvan hakları savunucusu Mehmet Ergün de sosyal medya hesabından "Evet, belediye sokak hayvanlarının tek sorumlusu ve sahibidir. Vatandaşa bunu hissettirmek gerekir.. Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü de bunu yapmıştır. Teşekkür ederiz." dedi

Alanya Aydap'da meydana gelen kazada hayatın kaybeden turistlerin isimleri belli oldu
Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara 'hayal gibi' sürpriz
Alanya'da Jandarma Uzman Erbaş hayatına son verdi
Son dakika: İktidar Kamuda Tasarruf Paketini açıkladı
1 Ferman, 1 Devrim İki Büyük Lider: Türk Dil Bayramı Kutlu
Dim Barajı’nda kaybolan Rus turist, 31 metre derinlikte ölü bulundu
ALÇED Başkanı Kayhan'dan Başkan Özçelik'e 'Caretta-caretta' çağrısı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi