Alanya Başkent Hastanesi Önünde Silahlı Saldırı

Son dakika... Alanya Başkent Hastanesi Acil girişi önünde bir kişi silahla vuruldu. İsmi henüz öğrenilemeyen şahsı vuran kişi araçla olay yerinden kaçtı. Emniyet güçlerinin yaptığı araştırmada kaçan şahsın S.D. olduğu bilgisine ulaşıldı. Şahıs ekiplerin kısa süreli çalışması sonucu yakalandı.

© Alanya Gazetesi

Son dakika.. Akşam saatlerinde Alanya Başkent Hastanesi Acil Girişi önünde yaşanan silahlı saldırı olayında yaralanan bir kişi aynı hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve olay yerinden bir araca binerek kaçan ve isminin S.D. olduğu belirlenen şahıs, emniyet güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Bulvarı üzerinde bir oto yıkama servisinin sahibi olduğu öğrenilen saldırgan, silahıyla birlikte gözaltına alınarak işlemleri için emniyete görürüldü.

KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI

Öte yandan silahla vurulan ve yaralı olarak hastanede tedavi altına alınan şahsın 10 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

Detaylar gelecek..

Son Dakika haberi: Arif Kocabıyık tutuklandı
Son dakika: Arif Kocabıyık tutuklandı
MHP Antalya'da taşlar yerinden oynuyor! Sıra Alanya'da mı?
Alanya'da alkollü sürücü dehşeti: 2 yaralı
Alanya'da 15 Mayıs’tan itibaren inşaat yasağı başlıyor
Alanyalı Tripventura.com Arabian Travel Market 2025’te
Alanya'daki o vicdansız tutuklandı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi