Alanya Ultra Yarışlarında Muhteşem Anlar

 Alanya Haber giriş: 26 Mart 2019, Salı 04:42., Güncelleme:
Alanya Ultra Yarışlarında Muhteşem Anlar
Abone ol

Geçtiğimiz hafta sonu Alanya yine muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 6 Avrupa Şampiyonluğu bulunan 'Dağların Arslanı' lakaplı milli sporcumuz Ahmet Arslan'ın Alanya'ya kazandırdığı Alanya Ultra Maratonu sona erdi..

Öte yandan yarışmaya katılan sporcular da sosyal medya hesaplarından o heyecanlı anları takipçileriyle paylaşıyor. Hafta sonu koşulan yarışmada dereye giren yarışmacılardan Elena Polyakova ve bir diğer sporcu 'Muhteşemsiniz, süpersiniz..' sloganları içinde birlikte el ele finişe girdi..

İşte Elena Polyakova'nın o paylaşımı
Bu nasıl bir yarıştı..Bol tırmanış, bol muazzam patika. Ahmet Arslan müthiş bir parkur hazırladı, bize de koşmak kaldı 10. km’ lerde hayat sorgulaması. 20. km’ lerde: “Bu parkur bitmez” söylenmelerim. 30. km’ lerde zirveden sonra üzerime acayip neşe basması. 40. km’ lerde orta yaş krizi yok pardon parkurun yarısı krizi hayatımın anlamını değerlendirmesi. 50. km’ lerde ikinci nefesimi yakalayıp şarkı söylemeye başladım 60. km’ lerde kulağımda Rihanna “I don't wanna do this anymore” çalarken aynı duyguları yaşıyordum: “Bir daha ultra koşmayacağım” anlamında. Plaja geldiğimde son kilometrelerde yakalanmamak için buldozer gibi geçtim kumlardan. Sahilde bir sürü dost ve olağanüstü motivasyon. Son iki kilometre Ezgi ile beraber koşmak ayrı bir keyfti, onun sayesinde bitmeyen kale turları çabucak bitti. Bir iniyor, bir iniyor tutunmak çok zor. Son bir kilometre Alper’i görüp: “Hadi finişe üçümüz” girelim derken adam kaçtı. Meğerse: “Geliyoruz, seni yakalamamız an meselesi” duyup bastı. Ezgi ile finişimiz muhteşem oldu hem de “Queen” parçası eşliğinde. Saatime göre 72.16 km, 3835 m, süre 10:43:09. Bu müthiş yarışta başta Ahmet Arslan, Aydın Güney, Koray Murmann ve Argeus Travel & Events Ekibi gönüllü, destekçiler ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Tüm katılımcılara devasa tebrikler. 
Finişte dostlarımızın karşılaması muhteşemdi, iyi ki varsınız...